We zien architectuur als een wetenschappelijke vorm van kunst die specifieke gebruiken, noden, de eigen identiteit van een gezin of bedrijf vervat in een gebouw. Daarom streven we er naar om elk project als een totaalconcept te benaderen, zodat deze aspecten van het leven in harmonie zijn met elkaar en niet versplinterd worden.

Praktisch gebruik en organisatie van een woning vormen voor ons de leidraad om boeiende lichten, zichten & ruimtelijkheid te creëren met focus op warme aankleding door het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen.

BRECHT DE KOKER
architect-zaakvoerder

BERT BEKAERT
architect-zaakvoerder

In samenwerking met gespecialiseerde bouwpartners die dezelfde visie delen en garant staan voor een kwaliteitsvolle uitvoering, verzekeren we de meerwaarde van een intense coördinatie & begeleiding vanaf het voortraject tot en met de oplevering. Dit resulteert in een zorgeloos bouwtraject en een onberispelijk afgewerkt eindresultaat.

Bert en Brecht zijn jeugdvrienden die samen opgegroeid zijn. Zij kozen reeds een opleiding ‘architecturale vorming’ in het secundair onderwijs wat de kiem heeft gelegd van dit kantoor. Tijdens hun opleiding aan Sint-Lucas Gent & Brussel deelden zij dezelfde visie en tot op heden vullen ze elkaar aan. Ons team werkt dagelijks intens samen aan architectuur, waarbij ieders individuele vaardigheden met elkaar worden verenigd.

MAXIME VAN DE VOORDE
architecte