Architectuur is een wetenschappelijke vorm van kunst die aspecten van het leven samenvat in een bouwwerk. Wij streven er naar om elk project als een totaalconcept te benaderen zodat deze aspecten in harmonie zijn met elkaar en niet versplinterd worden.

Praktisch gebruik en organisatie van een woning vormen voor ons de leidraad om boeiende lichten, zichten & ruimtelijkheid te creëren met focus op warme aankleding door het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen.

BRECHT DE KOKER
architect-zaakvoerder

BERT BEKAERT
architect-zaakvoerder

In samenwerking met gespecialiseerde bouwpartners die dezelfde visie delen, verzekeren we de meerwaarde van een intense coördinatie & begeleiding vanaf het voortraject tot en met de oplevering. Dit resulteert in een zorgeloos bouwtraject en een onberispelijk afgewerkt eindresultaat.

Bert en Brecht zijn jeugdvrienden die samen opgegroeid zijn. In het derde middelbaar kozen zij voor een opleiding ‘architecturale vorming’ hetgeen toen reeds de basis heeft gelegd van het bestaan van dit kantoor. Tijdens hun opleiding aan Sint-Lucas Gent & Brussel deelden zij nauw dezelfde visie en tot op heden vullen ze elkaar feilloos aan. Ons team werkt dagelijks intens samen aan architectuur, waarbij ieders individuele vaardigheden met elkaar worden verenigd.

MAXIME VAN DE VOORDE
architecte