Brecht De Koker
Architect, Sint-Lucas 2011

Bert Bekaert
Architect, Sint-Lucas 2011

”BSS Architecten werd in 2015 opgericht door architecten Brecht De Koker en Bert Bekaert. Zorgvuldig werd er een jong en dynamisch team gevormd dat streeft naar duurzame en innovatieve architectuur.”

Intussen heeft ons kantoor een gevarieerd portfolio opgebouwd in de private sector. Wij richten ons hoofdzakelijk op het bouwen en verbouwen van woningen, meergezinswoningen en kantoren in zowel moderne als landelijke stijl. Wij hanteren een ruim werkgebied dat zich uitstrekt over Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en het westelijke deel van Vlaams-Brabant.

Onze visie gaat verder dan het afleveren van een uniek en persoonlijk ontwerp. Wij hechten veel belang aan de tevredenheid van onze klanten doorheen het volledige bouwproces, waardoor we tijdens de uitvoering permanent ter beschikking staan met advies en ondersteuning. Intussen staan we gekend voor onze proactieve werkmethode die ook het traject van een investeringsproject vereenvoudigt.

Ons kantoor is gevestigd in één van de winkelstraten in het centrum van Wetteren, vlakbij het station. We zijn zeer goed bereikbaar met de trein dankzij de rechtstreekse verbindingen van en naar Brussel, Leuven, Mechelen en de kust.

Op deze website kunt u een greep uit ons portfolio terugvinden. Indien u graag een van onze referenties wilt bespreken, een vrijblijvende offerte voor uw project wenst of gewoon even kennis wilt maken met ons kantoor dan bent u, na afspraak, uiteraard steeds welkom!